Arbetskläder du kan känna dig trygg i

Tranemo Workwear – Tranemo Arbetskläder är ett företag som sedan 1934 jobbat med arbetskläder. Deras vision handlar om att ingen ska skadas allvarligt i arbetsrelaterade olyckor där rätt arbetskläder kunde ha förebyggt olyckan eller ha lindrat konsekvenserna av den. Det handlar i grunden om att säkra arbetsplatser vilket bland annat bidrar till att dem leder utvecklingen av nya avancerade flamskyddslösningar. Dem arbetar endast med inherent flamskydd vilket innebär att det varken kan nötas eller tvättas ur tyget.

Tranemo arbetskläder möter marknaden med en fantastisk rådgivning om hur man kan skydda sig mot olika eventuella risker på jobbet. Det handlar om att skydda sig mot både hetta, flamma, smält metall och kemikalier – allt detta hjälper Tranemo arbetskläder dig att få kunskap om. ”Allt för en säkrare arbetsplats.”

Kärnvärdena i företaget delas av hela organisationen och ska användas som ett drivmedel i alla funktioner och länder. Det handlar om pålitlighet eftersom dem är en kvalitetsleverantör som förväntas ge förstklassig service internt som till deras kunder. Det handlar också om innovation för att ta täten i den tekniska utvecklingen och hitta lösningar på kundernas problem. Man startar utvecklingen på fibernivå vilket ger produkterna alldeles unika egenskaper. Det finns också en strävan efter att hela tiden vara expert. Det handlar med andra ord inte bara om att kunna flamskyddsmarknaden utan att vara den mest kunniga på flamskyddsmarknaden. Det blir också en anledning till att arbeta nära deras kunder så att dem också förstår grunden till deras behov.

Och detta speglas igenom till mig som kund. Jag har, lik som de allra flesta kunder, ett syfte med varför jag kontaktar Tranemo arbetskläder. Det kan handla om en viss kompentens som inte jag själv besitter men framför allt handlar det om att få en trygghet i att låta mina medarbetare känna sig trygga på arbetsplatsen och till slut uppnå mitt företags kärnvärden – och detta på sätt och vis genom Tranemo arbetskläders kärnvärden.

Kommentarer är stängda.