Skor för barn står på listan

Att handla födelsedagspresenter har aldrig varit lätt för mig, jag brukar oftast bara ge presentkort eller pengar, det blir lättast så. Men den här gången när nu min brorson fyller jämt ska jag se till att köpa några riktigt fina skor. Skor för barn anser jag måste vara gjorda i ett material som verkligen är slittåligt, annars  kan det kvitta.

Skorna ska också vara gjorda i ett material som inte absorberar vatten, då barn i alla åldrar gillar att leka i vattenpölar och i skogen där det är fuktigt och lerigt.

Helst ska skor för barn också vara lätta att rengöra. Med lätta att rengöra menas att ifall man måste, så ska man kunna spruta bort all smuts med en högtryckstvätt och skorna ska inte bli förstörda eller suga upp för mycket vatten på grund av det.

De skorna jag tänker köpa till min brorson är skor som är till för att ha på sig på sommaren. De är med andra ord skor som varken är tunga eller tjocka med mycket fordring. Det gör att han förhoppningsvis kan ha på sig dem under hela sommaren utan att de börjar kännas obekväma eller dåliga. Har kollat på några olika skor, hoppas han blir glad över vad jag väljer.