Önskar mig ett besök hos en hudterapeut i julklapp

Snart är det julafton och jag kan inte vara gladare! Jag har redan hunnit handla alla julklappar som jag ske ge bort till nära och kära, och mina idéer om ett eget klädföretag fortsätter. Affärssystem för småföretag och medelstora företag är en sak jag har lyckats hitta i mitt klädföretagsstartar-arbete. Tänkte jag kommer att behöva ett bra och pålitligt affärssystem om jag ska ansvara för flera miljoner kronor. Man vill ju inte att de anställda ska gå utan lön heller, så där är affärssystem viktigt också.

Just nu sitter jag och kollar på vad jag kan ge bort till mig själv, känner att jag har arbetat så hårt den här hösten, så jag förtjänar något extra så här vid jul. Ett besök hos en Hudterapeut hade varit något att få i julklapp, har problem med kylan och torra händer. Mina händer blir fulla med sår så fort temperaturen ute går under nollgradigt. Det gör att jag under hela vinterhalvåret har sår på händerna, och måste därför smörja in mig med dyr salva. Tyvärr så hjälper inte handskar, handskar lindrar bara symptomen, men förhindrar inte torrheten helt. Tror att min handtorrhet är ärftligt från min mammas sida, då min mamma lider av samma problem, men pappa gör det inte.

Nej, nu ska jag gå och boka ett besök hos en hudterapeut, vill gå runt med tjocka handskar när jag ska ut under nyårshelgen.

Kommentera