Min dröm om eget klädföretag fortsätter

Som rubriken antyder kan jag inte släppa min dröm om att grunda och driva ett eget klädföretag. Jo jag vet att det är långsökt, jag är bara ”miss nothing”, bloggerska extraordinär, vad vet jag om att driva ett klädföretag? Egentligen ingenting, men så har det väl alltid varit genom historien, inte visste väl bröderna Orville hur man byggde ett fungerande flygplan innan de faktiskt gjorde det? Och inte visste väl Carl Erling Persson (grundaren av Hennes & Mauritz) hur stort H&M skulle bli och vara även efter dennes död? Det är därför jag inte tänker tveka när det kommer till min dröm om att grunda och driva ett mitt egna klädföretag. Jag har redan börjat gå på x-antal mässor, där jag har fått idéer för hur jag ska marknadsföra mitt klädföretag. Genom att använda så kallade roll-up banners kan jag enkelt visa upp mitt klädföretags produkter, både på mässor och ute på stan. Jag har också kollat runt på nätet efter böcker inom ekonomi, arbetsledning och företagande. Om ni har några förslag på böcker jag borde läsa inom dessa ämnen, får ni gärna höra av er 🙂 Jag har också inom några veckor tänkt att gå en ledarskapsutbildning på UGL, för att verkligen få den kunskap jag behöver för att bli egen företagare. Med handledare till min hjälp kommer jag säkert göra väl ifrån mig.

Kommentera