Träffa gamla vänner

Jag och några gamla vänner från högstadiet (kom just på att det är över ett decennium sedan jag gick i högstadiet) stötte på varandra på stan i förra veckan. Jag var och letade nya jackor till vårgarderoben (för tidigt ute?) och de hade precis kommit varit och fikat på kafé. Vi stannade upp och pratade en stund och mindes gamla skolminnen. En av tjejerna berättade om sin första kyss som hon fick av sin då pojkvän, det hela hände utanför en mopedverkstad. Jag själv minns högstadiet som en period i mitt liv där jag fortfarande tyckte att lila strumpor passar bra med illrosa jacka och trasiga jeans. Jag minns också hur roligt jag tyckte skolan var, hur roligt det var att hänga med människor som man har känt mer än hälften så länge som man hade varit vid liv. Vi gamla vänner skrattade när vi mindes tillbaka, och vi bestämde oss för att träffas en kväll när alla var lediga och prata om livet och allt annat. Den kvällen är faktiskt idag (woohoo) och jag sitter just nu och väntar på tjejerna. Vem vet, kanske minns vi mer roliga minnen som den där kyssen utanför mopedverkstaden? Nu måste jag avsluta detta inlägg, hör att det ringer på dörren, kan vara tjejerna som är tidiga. I nästa blogginlägg lovar jag att prata mer om mode 😉

Kommentera