Funderar på att starta klädföretag

Att skriva om kläder och annat mode har fått mitt intresse kläders livscykel att blomstra. Vare sig det handlar om en söt svart topp från H&M eller ett par snygga jeans från Kappahl, så kan jag bara inte släppa min fascination för kläders livscykel. Det var därför jag började leta runt på nätet för vad som krävs för att starta ett eget klädföretag, och tydligen behövs det en hel del. Allt från folk som sköter ekonomin och försäljning, folk som arbetar med PR, till folk som har hand om att säkerställa att kvalitén på kläderna. Att säkerställa kvalitén på kläderna kan nog jag göra, hehe. Sen är det ju också viktigt att kläderna som tillverkas, tillverkas på rätt sätt. Man har ju hört mycket om barnarbete i de fabriker som gör kläder för några av världens största klädvarumärken. Det är någonting jag ABSOLUT inte vill att kläderna för mitt klädföretag ska vara gjorda av. Mitt klädföretag hade bara gjort damkläder, allt från heta bikinis till sköna träningsbyxor. Om klädföretaget blir riktigt stort kanske jag säger till att de ska börja skapa snygga barnkläder. Problemet med barnkläder är att jag inte kan ha på mig kläderna själv, som jag kan med de damkläder mitt klädföretag ska sälja 😉

Kommentera