Sexleksaker

Jag följde min kompis råd och köpte samma sexleksak som han hade gjort tidigare. När han sa att jag skulle söka på lösvagina tyckte jag att det lät konstigt och nästan lite hemskt. Vissa av varianterna såg rent hemska ut också och de ville jag verkligen inte ha. Nej, det blev att jag valde en så kallad fleshlight precis som min kompis, och han gillade den verkligen.

Skulle man översätta fleshlight skulle det ju bli ungefär ”hudljus”. Fleshlight är en lek med ordet flashlight som betyder ficklampa, och formen påminner om en ficklampa när locket är påskruvat. När locket är avskruvat så finns det en lösvagina inuti kolla här. Den öppningen kan se ut som en mun, en vagina eller ett bakre hål. Man kan välja. På insidan är den räfflad och den är liksom vågig för att det ska kännas när man för den fram och tillbaka för tanken är ju att man ska stoppa sin penis i den.

De har blivit väldigt populära. Det beror väl på att den är en proffsigt utförd produkt. Designmässigt ser den nästintill cool ut. Den är skön att använda och det är viktigt. En sexleksak som inte är skön att använda kan då inte vara något att ha. Funkar lika bra för alla killar oavsett om man är gay eller straight.

Vad man bör tänka på eftersom den inre delen av fleshlighten är tillverkat av silikon är att man inte kan använda vilket glidmedel som helst. Ett silikonbaserat glidmedel förstör innanmätet så ni ska köpa ett vattenbaserat glidmedel. Men det ser ni lätt på en hemsida för sexleksaker. Tänk på att tvätta ur den ordentligt efter du har använt den. I vissa fleshlights kan man ta ur silikondelen och värma den i varmt vatten. Då känns den varm när du använder den och det kan kännas skönare.

Kommentera