Jag önskar mig mc glasögon i julklapp

Jösses, den här sommaren och även hösten försvann med blixtens hastighet! Tiden går fort när man har roligt och det har jag verkligen haft mest på grund av att jag tog mc körkort i somras. Nu längtar jag lite fram till jul och sitter och fönstershoppar på internet efter mc-prylar. Det önskar mig i julklapp är mc glasögon, sååå grymt coola! Jag går ner till garaget varje dag nästan och kollar in min hoj och längtar verkligen efter sommaren igen, även om vintern kan vara lite mysig under julen och så. Min brorsa har önskat sig pengar för han har köpt en Ford Mustang som han håller på att rusta upp, ett rätt kul projekt det också, men jag kör hellre hoj!

I somras åkte vi till Tyskland och träffade lite roligt folk där, en tjej hade gjort en djäkligt snygg väst på egen hand och hade smyckat upp den ordentligt, jag gillar när det är lite bling bling, jag fick ett tips på en bra sajt där man hittar pärlor och annat: https://www.schmuckteile-shop.de/ jag kan rekommendera alla kolla in grejerna som finns där om man nu förstår tyska bra nog för att kunna beställa.

Kommentera